QUI SOM - Activa Grup - UN EQUIP EXPERT
15374
page,page-id-15374,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

— QUI SOM —

activa-grup-sant-cugat-del-valles3

UN EQUIP EXPERT

En compliment de la nostra política d’excel·lència, TOTS els nostres professionals són experts en el seu camp, tant en comptabilitat i assessoria, com en informàtica de gestió. Així, estem àmpliament capacitats per encarar tots els reptes i podem atendre de forma més eficaç les necessitats de la teva empresa.

QUÈ ENS CARACTERITZA?

La PROXIMITAT, la CONFIANÇA i la IMPLICACIÓ són els trets que defineixen la relació que volem establir amb els nostres clients.
 

PROXIMITAT, és la qualitat que ens permet apropar-nos a tu per compartir els teus objectius i ajudar-te a descobrir i satisfer les teves necessitats.
 
CONFIANÇA, és la seguretat que et donarà que qualsevol tasca encomanada a Activa serà duta a terme amb el màxim de diligència i amb la màxima satisfacció.
 
IMPLICACIÓ, és el que ens permet, com a empresa i com a individus, donar-te els millors consells i assessorament, prenent per tant, cada desafiament teu com nostre.
 
Sigui quina sigui la teva estructura empresarial, a Activa ens implicarem al cent per cent amb la teva empresa i trobarem una fórmula per treballar amb tu de forma eficient, àgil i senzilla.

PERQUÈ ESCOLLIR-NOS?

  • Sabem escoltar i actuem en conseqüència
  • Ens impliquem, donant un servei personalitzat, constant i eficaç
  • Amb nosaltres tot et semblarà més fàcil
  • Estaràs sempre al dia de les novetats que t’afecten
  • Sense desplaçaments. Si vols, venim sempre nosaltres
  • Els nostres preus són els més competitius
  • Les nostres promocions i descomptes presenten paquets de serveis atractius